Gran Canaria

Det bästa på så sjukt länge!



Var där med släkten för att fira Morfars sjuttioårsdag, och den är firad till max. Vi haft sådan lyx som all inclusive, så har ätit hur mycket god mat vi ville på buffén varje dag och druckit hur många goda drinkar vi ville i baren. Åkt vattenrutchkanor så vi nästan såg ut som de med blåa rumpor i reklamen, dansat och hoppat runt på discoteket La Bamba nästan varje kväll, speciellt till låten Waka Waka Africa.

Storebror har blivit Mr Paradise, Kusin Vitamin har blivit flörtad av badvakterna och jag av bartendern. Lillkusin och jag har ritat teckningar med hulken som badar i poolen, Storkusin har vunnit på poker uppe på scen. Vi har träffat och pratat engelska med Norsk, varit med om en störtregnskur och hittat storebrors tvilling - hela släkten tyckte att de såg nästan exakt lika ut i ansiktet!

Vi har åkt busstur runt på ön, nära stup och sett fluffiga mandelträd och små söta byar, sett berg som liknat en munk och en gorilla, varit i en romfabrik och smakat rom, sett vackra kyrkor, tittat i souvernirbutiker. Blivit kallade guapas, ridit åsna och fått puss på kinden av en gammal spansk gubbe, smakat äckel-päckel-kräm och druckit champagne på stranden på natten.

Det har varit så sjukt roligt och skönt, och jag vill bara tillbaka dit, nu på en gång! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0