bokigt brokigt tokigt

börjat med en ny bok också, förresten - glöm mig inte.



ett barn som har blivit bortrövat, och en tonårig flicka, stella som är huvudpersonen, hennes mamma blir huvudmisstänkt för brottet..

bon apetít

lagade god middag idag. fisktagine - något utländskt från något land långt borta tror jag, det kändes så olikt från vad jag brukar äta - fiskgryta med torkade aprikoser, russin, persilja och curry bland annat. serverades med matvete.

jag vet jag döljer en sanning, att väntan inte leder nånstans





en mening som betydde, beskrev och kändes innan, förut. kanske nu med men inte i samma sammanhang. den är ett minne, typ soundtrack, till en tidsperiod som var förut. bara tänkte på det, för lyssnade på låten med den meningen och mindes, och kände, typ känslominnen, eller något sådant, om det finns ett sådant ord?

hej.

jag loggade in här, utan en tanke på vad jag skulle skriva om. så, vad ska jag skriva om?

hmm. ingenting. för jag ska gå och sova nu. jag ska upp klockan halv 6 imorgon. jag vill inte jag vill inte jag vill inte.. men jag ska det, ändå.

.

vaniljkaffe och målarfärg - ibland är det lilla det bästa.

.

lura dig själv tills det blir verklighet. gör det till en sanning i ett sammanhang, tills det tillslut känns som en sanning, en möjlighet, nästan ett måste, för dig själv.

en spark i baken, ett ryck upp dig. verklighetsspark, verklighetsförankring, verklig verklighet.

.

lycka, vad är lycka? frågade du.

lycka, det är lycka, att vara lycklig.
vad är det då, att vara lycklig?
det är en känsla, att känna en känsla, starkare än andra känslor, vara uppfylld, av känslan, den där känslan av lycka, att vara lycklig, det är lycka, förstår du?

kanske. när jag är lycklig, de stunderna, då förstår jag, vad lycka är.

black swan på bio



Oj. Vilken läskigt bra film.

Jag, Kelly, Helena och Emelie var på bio ikväll.

Färggranna Anna

Typ klar.

Vill inte ändra för mycket, vill låta den vara som den är, kunna se utvecklingen, den ständiga, oändliga, förändringen, i de nya målningarna som växer fram allt eftersom.



Nu dricker jag te och tittar på bigga brodern på televisionen.

Uppdatering

druckit upp morgonkaffet, nu ska jag rusa ner till bussen och sedan blir det en dag i brors stora skola tillsammans med bror. plugga matte och måla, tror jag.

hej!

Utveckling





akvareller

många timmars målning, men det är ju så otroligt roligt!

.

vet ni vad jag beundrar för människor?

de som brinner för vad de gör, de som gör det de brinner för. det som verkligen hittat rätt plats i livet, de som är på den platsen. det blir så bra då.

oavsett om platsen är att vara chef för något framgångsrikt företag, jobba på kontor, vara taxichaufför, städa, jobba inom vården, göra egna projekt.. vad som helst, bara det känns rätt så blir det så rätt, jag beundrar de människorna som är på rätt plats, på sin plats, det blir så bra, för alla.

Hejdå, fettisdag

Snart är dagen slut och denna dag har innehållit..

En semla utan smak (eller, egentligen hade semlan smak och den var säkert jättegod, men jag är förskyld.. och jag kände inte minsta lilla grädd, mandelmassa eller-bullsmak.. trissst. men konsistensen var i alla fall mjuk, väldigt mjuk, och det var så gulligt när de gjorde iordning semlorna - man fick välja stor eller liten, mandelmassa blandat med bullinnehållet eller inte, mycket eller lite grädde och florsocker, hjärtformat eller blomformat eller runt eller trekantigt lock.. :)

Jakt på semlan - gick till fem cafeér innan, men semlorna var slut på alla, på självaste semmeldagen..

Prat med B och kaffe

Promenad över skanstullbron med Mor

Målat färdigt ansiktet inspirerat av en Gustav Klimt-målning, som jag började med imorse
 (och jag blev faktiskt, om jag får säga det själv.. väldigt nöjd)

Ikväll återstår bara (okej, jag erkänner, jag tittar på det programmet, har aldrig gjort förut, men denna säsong, jaa, jag tittar..) big brother om en halvtimme.

Hej, fettisdag

Idag ska jag åka in till staden och fika med B, det blev aldrig av innan eftersom en liten sjukdom kom ivägen, så idag blir det istället semmelfika någonstans på söder.

Har suttit och målat i flera timmar nu på förmiddagen. Ett ansikte i akvarell. Och oj, vad skillnad det är på vad man använder för papper, och oj vad roligt det kan vara, och oj vad otroligt många färger och nyanser det finns. Tiden liksom försvinner bort bland allt detta.

Lyssnat på P3 har jag gjort undertiden, tycker om den kanalen, speciellt The mogonpass.


Naturlikt





akvarell



Kurs idag, tjo.

Vitaminer




efteråt

två trevliga människor, en stängd skivaffär, en håkan-autograf.

RSS 2.0